Wednesday, August 26, 2009

MCA Akan Musnah Jiakalau terus Dipimpin Oleh Beliau

keputusan mesyuarat Majlis Presiden MCA pada malam ini, telah buktikan bahawa pimpinan MCA melakukan sesuatu yang akan menyebabkan BN dan MCA dipandang rendah dan ditolak habis-habisan oleh masyarakat tionghua.

Kepecatan Timbalan Presiden merupakan satu keputusan yang amat serious sekali, timbalan presiden adalah dipilih oleh akar umbi melalui Perwakilan, saya amat terkejut apabila mendengar keputusan Lembaga Disciplin dan Majlis Presiden yang dikawal penuh atau dilantik oleh Presiden sendiri, adakah kedua-dua organisasi ini adalah satu luang kepada Presiden untuk memancung sesiapa yang mempunyai permikiran yang berlainan dengan dia atau sesiapa yang berkebolehan?

pada beberapa minggu yang lalu, kita terdengar Presiden kita diserang dari luar dan dalam parti, tambahan lagi pihak yang tertentu berancang utk menolak beliau melalui Mesyuarat Agung Tergempur, adanya beliau pernah menyatakan bahawa timbalanya ingin menganti jawatan beliau, tetapi pada malam ini, kesemuanya dalah tak betul, yang berlaku depan mata kita adalah Presiden berancang dengan teliti, untuk memecat Timbalannya yang lebih disayangi akar umbi.

Saya disisni menyuruh, agar kesemua ahli MCA yang mencintai parti, mari kita sama-sama menyelamatkan parti ini, mari kita sama-sama mempertahankan parti kita dari diancam oleh orang yang tak sium, mari kita sama-sama berusaha untuk membantah apa sahaja keputusan yang merosakkan keharmonian parti.

1 comment:

poll4malaysia said...

欢迎你与朋友一起浏览“Real Poll 4 Real Malaysia”(www.poll4malaysia.blogspot.com), 只是想单纯地针对国内政治、经济、教育与时事局势做一个最公平的探讨。坚持每一台电脑只能做一次网上投票,这是在尽最大的努力以避开最有可能的舞弊。
没有任何政治背景的部落格投票平台
单单纯纯地让网民投一张票
清清楚楚地显示最新的民意
坦坦荡荡地使议题透明化
也:真真实实地朝向“一人一票”方向走去。
你喜欢也好、你不喜欢也好。你可看看网上的民意,仔细咀嚼内中的涵意。
滋味可能很甜,也可能五味参杂。

感谢你的部落版位,感恩感恩。