Friday, December 18, 2009

PERTANDINGAN KARAOKE PIALA YB KHAIRY JAMALUDDIN ANJURAN PERSATUAN MURID-MURID TUA YUH HUA REMBAUPertandingan Karaoke Piala YB Khairy Jamaluddin telah berjaya dianjurkan oleh Persatuan Murid-Murid Tua Yuh Hua Rembau di Pekan Rembau, Pertandingan bagi kali pertama ini, adalah usaha daripada Persatuan Murid-Murid Tua Yuh Hua Rembau dengan sokongan daripada YB Khairy Jamaluddin.


Penganjur telah berjaya menarik lebih daripada 400 orang untuk menyaksi Pertandingan akhir, terdapat 65 orang peserta menyertai pertanding kali ini, diantara kenamaan yang hadir termasuk, Wakil kepada Ahli Parlimen Rembau, Sdr Tee Chin Shen, Pengerusi Gabungan Persatuan Murid-Murid Tua Negeri Sembilan, En. Lee Kok Fui, Timbalan Pengerusi Dewan Perhimpunan Besar Negeri Sembilan, En. Chew See Yang, Pengerusi Majlis , En Lee Hock Lim, Ketua MCA Cawangan Rembau, En. Lee Ban Kiat dan Bendahari MCA Bahagian Rembau, JP Gan Eng Kok.


Dalam ucapan Pengerusi Majlis, En. Lee Hock Lim memuji perkhidmatan yang diberi oleh YB Khairy Jamaluddin adalah terbaik sejak beliau berdaftar sebagai pengundi, beliau berpendapat YB Khairy Jamaluddin telah menunjukan bahawa beliau adalah seorang pemimpin yang berfikiran terbuka dan bersedia berdepan dengan rakyat. Sejak YB Khairy Jamaluddin menjawat jawatan Ahli Parlimen Rembau, beliau sentiasa memberi prihatinan kepada rakyat, tambahan memberi bantuan kepada Pertubuhan bagi menganjurkan aktiviti yang membawa faedah kepada rakyat. Beliau berharap agar YB Khairy Jamaluddin akan terus berkhidmat di kawasan Parlimen Rembau, dan beliau berjanji akan memberi sokongan yang sepenuhnya kepada YB Khairy Jamaluddin.

No comments: